
Marjajälkiruoat
Marjaisa jälkiruoka voi olla helppo kiisseli, suussa sulava jäätelö, raikas rahka tai täyteläinen trifle. Marjajälkiruoka on helppo myös muokata oman makunsa mukaiseksi kokeilemalla erilaisia marjoja ja niiden yhdistelmiä. Kuningatarpirtelö yhdistelee marjoja, perinteiseen marjapirtelöön voit valita marjat tilanteen mukaan. Marinoidut mansikat mokkavaahdossa tuo tutun marjan maun esiin uudella tavalla, espressolla maustettu panna cotta ja mansikkasalsa kruunaa herkutteluhetken. Omena-puolukkakiisseli tuo monelle lapsuuden mieleen, vanilja-puolukkarahka syntyy hetkessä vaikka vierasvaraksi. Lakkajäädyke on näyttävä lisä juhlatarjoiluihin, pienet hedelmäkorit sopivat mainiosti buffet-pöytään. Kokeile valmiita marjajälkiruokia tai muokkaa resepteistä omasi!
73 reseptiä

Kuningatarproteiinijäädyke

Schwarzwaldin kakku purkissa

Mustikkapirtelö

Mustikkapaistos

Puoloffee-pannacotta

Glögimarmeladit

Mustikkakiisseli

Puolukkahillo

Uunikarviaishillo

Täyteläinen suklaatrifle

Lakka panna cotta

Retkeilijän nuotiokinuski

Rapea ruis-mustikkarahka

Marjaclafoutis eli marjainen uunivanukas

Mustikkamöllö

Jogurttimansikat

Puolukkainen rahka

Mansikkarahka

Vadelmainen piimävanukas

Mustikka-piimämousse

Marjapiirakka kupissa

Vesimelonitäytekakku

Kuningatarjälkiruoka

Kerroskiisseli
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?