Marjajälkiruoat
Marjaisa jälkiruoka voi olla helppo kiisseli, suussa sulava jäätelö, raikas rahka tai täyteläinen trifle. Marjajälkiruoka on helppo myös muokata oman makunsa mukaiseksi kokeilemalla erilaisia marjoja ja niiden yhdistelmiä. Kuningatarpirtelö yhdistelee marjoja, perinteiseen marjapirtelöön voit valita marjat tilanteen mukaan. Marinoidut mansikat mokkavaahdossa tuo tutun marjan maun esiin uudella tavalla, espressolla maustettu panna cotta ja mansikkasalsa kruunaa herkutteluhetken. Omena-puolukkakiisseli tuo monelle lapsuuden mieleen, vanilja-puolukkarahka syntyy hetkessä vaikka vierasvaraksi. Lakkajäädyke on näyttävä lisä juhlatarjoiluihin, pienet hedelmäkorit sopivat mainiosti buffet-pöytään. Kokeile valmiita marjajälkiruokia tai muokkaa resepteistä omasi!
76 reseptiä
Kuningatarproteiinijäädyke
Schwarzwaldin kakku purkissa
Mustikkapirtelö
Mustikkapaistos
Puoloffee-pannacotta
Glögimarmeladit
Mustikkakiisseli
Puolukkahillo
Uunikarviaishillo
Täyteläinen suklaatrifle
Lakka panna cotta
Irish Cream kerrosjälkiruoka
Retkeilijän nuotiokinuski
Rapea ruis-mustikkarahka
Marjaclafoutis eli marjainen uunivanukas
Mustikkamöllö
Jogurttimansikat
Puolukkainen rahka
Mansikkarahka
Vadelmainen piimävanukas
Mustikka-piimämousse
Marjapiirakka kupissa
Vesimelonitäytekakku
Kuningatarjälkiruoka
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?