Mousset
Mousset ovat näyttäviä, mutta helppoja jälkiruokia, joihin saat herkullisia makuja esimerkiksi marjoista, hedelmistä tai suklaasta. Suolaiset mätimousse ja broilerinmaksamousse maistuvat alkuruoaksi tai lisukkeena, wasabikermavaahdolla maustat esimerkiksi kasvissosekeiton. Välipalaksi saat raejuusto-hedelmävaahdon vartissa. Joulupöytään sopii pipari-puolukkavaahto tai minttu-suklaakerma, kesäiseen pöytään sopii vaikkapa kolamousse ja vadelmajää. Kokeile myös raikasta päärynävaahtoa!
37 reseptiä
Joulupavlovat
Suklaamousse ja piparkakkuvaahtoa
Piparkakkumousse AURA murulla
Rommirusina-piparikupit
Puutarhapavlova
Piparkakkumousse
Helppo kirsikkaherkku
Kuohkea sitruuna-vaniljakastike
Mustikka-piimämousse
Raejuusto-hedelmävaahto
Marjainen raejuustovaahto
Valkosuklaamousse
Minttu-suklaakerma
Suklaamousse
Mokkakermavaahto
Suklaa-chilimousse
Karpalomousse
Marinoidut mansikat mokkavaahdossa
Maitosuklaavaahto
Tummasuklaamoussea ja viikunakeittoa
Cappuccinovaahto
Tryffelimousse
Omenavaahto
Rahka-kermavaahto täytekakkuihin
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?