Mustikkajälkiruoat
Suomalaisen metsän mustikka, sisältää paljon vitamiineja ja maistuu herkulliselta! Mustikka soveltuu monenlaisiin jälkiruokiin tuomaan väriä sekä makua. Lettujen ja vohvelien kylkeen sopii ihana marjakimara mustikoista ja vadelmista. Herkullisen kermainen marjaclafoutis eli uunivanukas marjoista on maukas, mutta yllättävän keveä jälkiruoka. Ruis-mustikkarahka toimii oivallisesti vaikka välipalana, johon rapeat hapankorput tuovat mukavan rouhean suutuntuman. Perinteinen mustikkahyve valmistuu talkkunajauhosta. Mikä on sinun suosikkireseptisi?
15 reseptiä
Mustikkapirtelö
Mustikkapaistos
Mustikkakiisseli
Täyteläinen suklaatrifle
Rapea ruis-mustikkarahka
Marjaclafoutis eli marjainen uunivanukas
Mustikkamöllö
Mustikka-piimämousse
Kuningatarjälkiruoka
Helpot panna cotat
Mustikkacocktail
Marjapirtelö
Mustikkahyve
Nopea mustikka-jogurttimousse
Kevyt mustikka-banaanirahka
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?