Nautareseptit
Naudanlihaa käytetään monenlaisiin ruokiin. Naudasta valmistuu maistuvat padat, burgerit, pihvit ja muut lihaisat herkkuruoat. Lihan maku ja koostumus vaihtelee sen mukaan, mistä kohdasta se on. Raavaanlihaksi kutsutaan karkeasyistä ja voimakkaan makuista naudanlihaa. Keitto- ja haudutusruokiin parhaiten sopiva liha on usein ruhon etupäästä. Entrecôte on yksi klassisimmista pihveistä, joka on naudan etuselästä leikattu liha. Entrecôten kaveriksi sopii kreikkalainen salsa.
Gulassi on tuttu haudutusruoka, joka voi tarkoittaa sekä pataa että keittoa. Japanilainen lihapata tuo vaihtelua pataruokien ystävän keittiöön, kun taas helppo liha-stroganov syntyy noin puolessa tunnissa ja sopii siksi hyvin myös arkeen. Pihvien ystävä valitsee murean naudan ulkofileepihvin ja sipulisen Aura® kastikkeen. Tai miltä kuulostaisi pippuripihvi turkinpippurikastikkeella? Pippuripihvi tehdään naudan ulkofileestä ja se on herkullisen mehukas tarjottava erityiselle illalliselle.
Palapaisti naudanpaistista on puolestaan lihapatojen klassikko, jonka moni muistaa lapsuudenkodin tai mummolan keittiöistä. Palapaistin mureuden ja mehevyyden takana on kärsivällinen haudutus. Lisukkeeksi palapaistille sopivat keitetyt perunat.
Katso kaikki herkulliset nautareseptit ja kokeile!
52 reseptiä
Burgundinpata
Tartar
Lakulihapata
Grillipihvit ja AURA maustevoi
Pippuripihvi turkinpippurikastikkeella
Palapaisti
Pastrami-toast
Viskibrisket ja valkosipuli coleslaw
Cajun steak hodari
Wieninleike
Moskovan pata
Japanilainen lihapata
Bánh mi patongit nyhtönaudalla
Täytetty bataatti
Premium burger
Burritokulho
Lakritsiglaseerattua naudan ulkofilettä
Paahtopaistirullat
Naudan ulkofileepihvit ja sipulinen AURA kastike
Tumma lihaliemi
Chilinen lihakeitto
Helppo liha-stroganov
Carpaccio piparjuurikastikkeella
Osso buco pata
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?