
Omenareseptit
Kotimainen omena kruunaa syksyn ruokapöydän. Erityisesti hapokkaat omenalajikkeet sopivat leivontaan ja ruoanlaittoon, koska ne säilyttävät paremmin maun ja rakenteen kypsentäessä. Voit käyttää sitä lähes missä tahansa ruoassa – tai syödä sellaisenaan, vaikka ruoanlaiton lomassa! Omena sopii myös erilaisiin jälkiruokiin: monille tuttuja herkkuja ovat eri tavoin yhdistetyt omena ja vanilja tai kaneli.
101 reseptiä

Omenahyve-kääretorttu

Omenavispipuuro

Vegaaninen omena-kaurapaistos

Jouluomenapavlovat

Helpot granolauuniomenat

Helppo omena-kanelistruudeli

Puutarhasangria

Omena-vaniljakakku

Waldorfin salaatti

Uunirosolli

AURA omena-murupiiras

Omena-inkiväärisima

Omenapaistospiirakka

Gluteeniton omenapiirakka

Omenapiirakka pellillinen

Vegaaninen korvapuustikastike

Omenakakku

Omenabrita

Omenaiset proteiinipannarit pannulla

Omenapannari maitojauheesta

Omena-inkivääri panna cotta

Kaneli-omenakierteet

Omenavinaigrette

Apple Pie
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?