Parsakaalireseptit
Parsakaali on oikea vitamiinipakkaus, jossa on mm. A- ja C-vitamiinia sekä jonkin verran proteiinia. Parsakaali on muiden vihreiden kaalien tapaa erinomainen folaatin lähde. Paitsi että se on terveellistä, parsakaali on myös hyvää. Mieto mutta maukas parsakaali sopii monelle aterialle joko lisukkeena tai pääraaka-aineena. Parsakaali on parhaimmillaan elokuussa. Usein parsakaali saatetaan sekoittaa parsaan, jonka juhla-aika on puolestaan keväällä. Parsakaalista käytetään toisinaan sen italiankielistä nimeä broccoli.
Lisää parsakaalia kukkakaaligratiinin joukkoon ja käytä Valio ruokakermaa sitruuna & pippuri. Paahdetut kasvikset kukkakaalilla, broccoliinilla ja kesäkurpitsalla maistuvat herkulta tahinijogurtin kera. Mehevä parsakaalipiirakka ja AURA® parsakaali-pekonipiiras sopivat mainiosti osaksi juhlatarjoilua. Nopeasti valmistuva raikas parsakaaliriisi on erinomainen lisuke, parsakaali-porkkanahöystö tuo taas väriä pöytään. Pasta-juustopannu maistuu niin aikuisille kuin lapsillekin. Voit myös kokeilla parsakaalipastaa erilaisilla lisukkeilla!
Löydä omat suosikki parsakaalireseptisi!
23 reseptiä
Sitruunaiset uunikaalit
Paahdetut kasvikset ja tahinijogurtti
Vegaaninen texmex pelti
Sitruunainen uunikala & parsakaalirisotto
Vegepelti
AURA broccoliinifrittata
Vegaaninen hummuspiirakka
Parsakaali-pekonigratiini
Sitruunainen kukkakaaligratiini
Pasta primavera
Parsakaaliriisi
Nopea makaronivuoka
Parsakaali-parmankinkkupasta
AURA parsakaali-pekonipiiras
Gratinoitu kasvisvuoka
Parsakaalipiiras
Pasta-juustopannu
Kahden kaalin jauhelihapaistos
Parsakaali-porkkanahöystö
Kukkakaali-parsakaalisalaatti
Parsakaalicoleslaw
Parsakaali-punasipulisalaatti
AURA kasvispiiras
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?