
Parsareseptit
Loppukevät on kulinaristin juhla-aikaa, sillä se merkkaa parsakauden aloitusta! Tuoreiden parsojen saapuminen kauppoihin onkin varma kevään merkki, ja silloin herkutellaan esimerkiksi parsarisotolla, parsakeitolla, grillatulla parsalla ja monilla muilla parsaherkuilla. Monet reseptit valmistuvat nopeasti ja vaivattomasti. Itse parsa keittyy syöntikypsäksi muutamassa minuutissa, jonka jälkeen ne voidaan laittaa tarjolle vaikkapa yksinkertaisen, maukkaan kastikkeen kera. Valmista tulee parhaimmillaan jo parissa kymmenessä minuutissa! Katso kaikki reseptit ja löydä omat parsasuosikkisi.
21 reseptiä

Parsalasagne

Parsaranut

Grillisalaatti

Parsagalette

Vegepelti

Parsapasta

Vegaaninen parsafocaccia

Oivariini seesamiparsat

Parsa-basilikavoileipäkakku

Kurkumarisotto

Pasta primavera

Grillatut AURA parsat

Grillattu salaatti

Valkoinen pizza

Tuoreparsapiirakka

Parsarisotto

Lempeän sitruunainen parsakeitto

Parsakeitto

Parsapiirakka

Grillattu parsa & vaahdotettu Viola

Appelsiini-voikastiketta ja parsaa
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?