Parsareseptit
Loppukevät on kulinaristin juhla-aikaa, sillä se merkkaa parsakauden aloitusta! Tuoreiden parsojen saapuminen kauppoihin onkin varma kevään merkki, ja silloin herkutellaan esimerkiksi parsarisotolla, parsakeitolla, grillatulla parsalla ja monilla muilla parsaherkuilla. Monet reseptit valmistuvat nopeasti ja vaivattomasti. Itse parsa keittyy syöntikypsäksi muutamassa minuutissa, jonka jälkeen ne voidaan laittaa tarjolle vaikkapa yksinkertaisen, maukkaan kastikkeen kera. Valmista tulee parhaimmillaan jo parissa kymmenessä minuutissa! Katso kaikki reseptit ja löydä omat parsasuosikkisi.
28 reseptiä
Parsalasagne
Parsaranut
Grillisalaatti
Parsagalette
Vegepelti
Parsapasta
Vegaaninen parsafocaccia
Oivariini seesamiparsat
Parsa-basilikavoileipäkakku
Kurkumarisotto
Lohi-parsarullat
Pasta primavera
Grillatut AURA parsat
Grillattu salaatti
Valkoinen pizza
Parsaa à la sauce Maltaise
Lämpimät parsaleivät
Tuoreparsapiirakka
Parsarisotto
Parsaa rakuuna-voikastikkeessa
Lempeän sitruunainen parsakeitto
Parsakeitto
Tuoretta parsaa ja parmankinkkua
Parsapiiras
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?