
Pasteijat
Maistuisiko jauhelihapasteijat, kinkkupasteijat tai kenties lohipasteijat? Reseptivalikoimastamme löydät lihapasteijoiden lisäksi tietenkin myös herkulliset kasvisvaihtoehdot. Pasteijataikinan voi joko tehdä itse, tai hankkia etukäteen valmiita ja helppokäyttöisiä, pakastettuja voitaikinalevyjä. Suolaisten pasteijoiden täytteenä voi käyttää lähes mitä tahansa jääkaapista löytyvää: lihaa, erilaisia kasviksia, mereneläviä ja juustoja sekä sieniä. Tutustu Valion herkullisiin ohjeisiin ja tarjoa vaikkapa välipalana tai pikkusuolaisina juhlissa. Pasteijat sopivat moniin käyttötarkoituksiin ja niitä voi myös pakastaa myöhempää käyttöä varten.
24 reseptiä

Filonyytit feta-pinaattitäytteellä

Pizzapasteijat

Muna-riisipasteijat

Kinkkuhyrrät tikussa

Mifu jauhispasteijat

Nopeat tomaatti-mozzarellawienerit

Mustaherukka-tuorejuustopasteijat

Salaattijuustopasteijat

Lohipasteijat

Mausteiset kalkkunapasteijat

Rukiiset sipulinyytit

Hapankaalipasteijat

Juustotaskut

Juusto-juuresspiraalit

Joulupossut

Oliivi-juustopalat

Tähtipasteijat

Muikku-pekonisukkulat

Peruna-oliivifilotyynyt

Juustovatruskat

Kinkkukolmiot

Juustopasteijat

Katkarapupasteijat

Jauhelihapasteijat
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?