Pataruoat
Höyryävät pataruoat ovat helppo valmistaa: laitat vain ainekset pataan ja annat uunin hoitaa loput. Padan kypsyessä voit puuhailla muuta ja palata, kun ruoka on valmista. Pataruoat maistuvat erityisesti syksyn tullen. Perinteisiä pataruokia ovat karjalanpaisti ja riistakäristys. Näiden lisäksi herkullisia pataruokia valmistuu myös kanasta, kalasta ja juureksista.
Patoihin kannattaa hyödyntää sesongin juureksia, jolloin ne ovat maukkaimmillaan. Katso herkulliset pataruokareseptit!
71 reseptiä
Burgundinpata
Karjalanpaisti
Vegaaninen stifado
Luumuinen lihapata
Helppo kanapata
Lyonin kanapata
Tomaattinen linssi-palvikinkkupata
Lakulihapata
Ranskalainen kanapata
Mausteinen kasvispata
Mifu-linssipata
Poronkäristys ja ruskistettu pottuvoi
Maukas makkarapata
Palapaisti
Possupata
Pippurinen kanapata
Kermainen haukipata
Moskovan pata
Italian pata
Kukkoa viinissä
Kanapata
Papan hirvipata
AURA patapaisti
Mifu meksikonpata
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?