Siirry sisältöön

Pihvit

Onko kunnon pihvin voittanutta? Pihviä saatetaan ajatella ravintola-annoksena, mutta kotikeittiössä voi valmistaa erittäin maukasta pihviä. Pihvin valmistamisessa on hyvä muistaa, että liha tulee ottaa kylmästä pois tarpeeksi ajoissa huoneenlämpöön, noudattaa paisto-ohjetta ja maustaa lihaa sen luonnollista makua korostavaksi. Kevyemmän ruoan ystävä valmistaa marinoitua kalkkunaa tai täytettyä broilerin fileettä, tukevampaa ateriaa kaipaava voi kokeilla ulkofileepihvejä AURA® juustolla höystettynä tai possupihvejä maustevoilla.

Miten maistuisi perinteinen lehtipihvi? Lehtipihvin väliin sopii sujauttaa kunnon nokare Valio AURA® juustoa. Lehtipihvin voit tarjoilla paistettujen kasvisten kera. Tai miten olisi helppo ja maukas pippuripihvi sunnuntailounaalle? Pippuripihvi possusta maistuu yhdessä lohkoperunoiden kanssa. Pulled beef eli revitty naudanlapa on puolestaan murea ja maukas liha arkeen. Keitä isompi erä naudanlapaa kerralla, pakasta ja käytä tarpeen tullen esimerkiksi lihakastikkeisiin, curryihin, pitaleivän tai tortillojen täytteeksi. Porsaankyljykset ovat taas edullinen ja helppo arkiruokien raaka-aine, sillä liha on mureaa ja kypsyy nopeasti. Rosmariinilla maustettu hunajaglaaseeraus tekee porsaankyljyksistä erityisen meheviä ja maukkaita.

Katso myös muut herkulliset pihvireseptit täältä!

36 reseptiä

Search