Siirry sisältöön

Raparperipiirakat

Raparperipiirakka on alkukesän suosikkiherkku. Kirpeä raparperi sopii erinomaisesti mehukkaisiin ja makeisiin piirakkoihin. Perinteinen raparperipiirakka syntyy mutkattomasti ja sen kanssa maistuu vaniljakastike, jäätelö tai kermavaahto.

Raparperipiirakka onnistuu myös gluteenittomasti sekä munattomasti. Raparperin makukaveriksi sopivat hyvin mansikka ja vadelma. Voit tehdä raparperipiirakasta myös toscaisen version. Raparperi-toscapiirakan tosca valmistetaan reseptissämme poikkeuksellisesti kinuskikermasta, jonka maku on vertaansa vaikka.

Kokeile raparperi-mansikkapiirakkaa, raparperi-marenkipiirakkaa tai leivo kokonainen pellillinen raparperipiirakkaa. Tässä leivonnaisessa et voi mennä vikaan, oli resepti mikä tahansa.

Katso kaikki raparperipiirakkareseptit!

Search