Siirry sisältöön

Rapureseptit

Pohditko, kuinka ravut keitetään tai kuinka ravut syödään? Loppukesästä ja alkusyksystä vietetään rapujuhlia, jolloin saksiniekkoja nautitaan perinteisesti paahtoleivän, voin, tillin ja snapsien kera. Täältä löydät rapureseptit sekä ohjeet rapujen keittämiseen ja rapujen syömiseen.

Ravuista valmistat herkullisen rapukeiton, rapuliemen tai rapupannun. Rapukeitto onnistuu parhaiten itsetehdystä liemestä, ja se sopii hyvin niin alku- kuin pääruoaksikin. AURA rapupannu syntyy puolestaan vaivatta grillissä. Kokoa etanapannuille tai pieniin blinipannuihin ravunpyrstöjä, valkosipulia, voita ja AURA juustoa. Vastustamaton rapupannu paistuu grillin tai uunin lämmössä ja nautitaan tuoreen leivän kanssa.

Katso alta kaikki rapureseptit!

Search