Risotot
Risotto on italialaisen keittiön klassikko, joka on peräisin Pohjois-Italiasta. Risoton tärkeimmistä kulmakivistä on erityisesti siihen tarkoitettu risottoriisi. Risottoriisi on normaalia riisiä tärkkelyspitoisempi ja se imee itseensä enemmän nestettä menemättä kuitenkaan puuromaiseksi. Risoton valmistaminen ei ole vaikeaa, mutta se vaatii vaivannäköä, koska risottoa sekoitetaan koko valmistuksen ajan. Risotto sopii hyvin lisukkeeksi liha-, kala ja kasvisruoalle tai sitten se voidaan tarjoilla pääruokana. Risoton maustamisessa on vain mielikuvitus rajana. Kokeile klassista sienirisottoa, täyteläistä juustorisottoa tai vaikkapa maukasta punajuuririsottoa!
34 reseptiä
Persimonrisotto
Orzo-sienirisotto
Kurkuma-kvinoarisotto
Appelsiinirisotto ja paistettu broileri
Meksikonpata mikrossa
Uunirisotto
Chimichurririsotto
Mifu-biryani
Jauheliharisotto
Peltipaella
Kesäkasvisrisotto eli risotto verde
Kantarellirisotto
Vegaaninen lehtikaalirisotto
Sitruunarisotto
Sitruunainen Mifu risotto
AURA punajuuririsotto
Kurkumarisotto
AURA risotto
Makkara-olutrisotto
Parsakaaliriisi
Metsäsieniohratto
Punajuuririsotto
Katkarapu-sahramirisotto
Juustoinen sienirisotto
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?