
Sadonkorjuu
Sadonkorjuuaikana otetaan kauden parhaimmat viljelykasvit talteen. Kesällä ja syksyllä nautitaan kauden herkullisista antimista. Sesongin raaka-aineista syntyy monenlaisia sesongin herkkuja ja maukkaita aterioita. Suomessa sadonkorjuu ajoittuu sijainnista ja kasvilajista riippuen syyskuun puolesta välistä lokakuuhun.
Loppukesän kotimainen sato koostuu muun muassa marjoista, omenoista, kaaleista, kurpitsoista ja sienistä. Sadonkorjuun antimista voit kokkailla keittoja, piirakoita, kasvispannuja ja muita herkullisia ruokia! Satokauden vihannekset ovat edullisia ja ympäristöystävällisiä sekä tietenkin tuoreita!
Tutustu sadonkorjuun parhaimpiin resepteihin ja löydä suosikkisi!
785 reseptiä

Paahdettu kurpitsasalaatti

Omenahyve-kääretorttu

Korvapuusti-mustikkapiirakka

Sitruunaiset uunikaalit

Kaali-jauhelihapiiras

Sienigalette

Kaalilasagne

Punajuuribrowniet

Punakaalilaatikko

Paahdetut rosmariinijuurekset

Talvisalaatti

Paahdettu kurpitsakeitto

Vegaaninen omena-kaurapaistos

Kreikkalaiset hölskypotut

Grillisalaatti

Mökkilohi

Kasvisborssi

Luumujuustokakku

Kuusenkerkkä panna cotta

Karviaishyve

Raparperi-vadelma-murupiirakka

Punajuuri-vadelmagalette

Helppo herukkapiiras

Pohjaton puolukkapiirakka
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?