Siirry sisältöön

Sienirisotot

Sienirisotto sopii erinomaisesti alkuruoaksi, pääruuaksi tai lisukkeeksi arkeen ja juhlaan. Sen makumaailmaan sopii erilaiset sienet, kuten herkkusienet, tatit, kanttarellit ja suppilovahverot. Kesän kauniit kantarellit eli keltavahverot loistavat risotossa niin ulkonäöllisesti kuin maullisesti. Herkullisen kanttarellirisoton maun täydentää kuohukerma. Kantarellirisoton valmistus onnistuu läpi vuoden, sillä kantarelleja löytyy myös kaupan pakastealtaasta.

Kokeile myös risoton suomalaista serkkua ohrattoa. Metsäsieniohratto valmistuu kotimaisista raaka-aineista ja saa täyteläisen makunsa Koskenlaskijasta. Sieniohratosta löytyy Valion reseptipankista myös luomu-versio.

Katso kaikki sienirisottoreseptit ja löydä oma suosikkisi!

Search