Suomi
Puhtaat ja tuoreet raaka-aineet sekä yksinkertaiset, mutta herkulliset maut ovat tyypillisiä suomalaiselle keittiölle. Suomalaisessa ruokakulttuurissa on vahvat perinteet ja maakunnista löytyy herkullisia perinneruokia. Keittiön ominaisia raaka-aineita ovat viljat, juurekset, riista, kala, sienet ja marjat. Valion reseptipankista löydät myös vegaanisia versioita suomalaisista perinneruuista. Täältä löydät kaikki perinteiset, suomalaisten rakastamat ikisuosikit kuin myös uusia ideoita keittiöön.
Tutustu suomalaisiin ruokiin ja resepteihin alta!
367 reseptiä
Sitruunainen palsternakkakakku
Korvapuusti-mustikkapiirakka
Piparkakkumousse AURA murulla
Nakkimunakas
Vegaaninen runebergin torttu
Paahdetut rosmariinijuurekset
Vegaaniset mustikkamuffinit
Laskiaispannari
Silliskakku
Mökkilohi
Riisipuuro kermalla
Mansikkakakku lasissa
Perunasosekeitto
Luumujuustokakku
Kinuskitortut ja vaniljatortut
Mifu pinaattipannu
Luumukääretorttu
Rommirusina-piparikupit
Siirappi-kermaperunat
Vegaaninen rosollipaistos
Palapaisti
Raparperi-vadelma-murupiirakka
Savulohi-varhaiskaalipannu
Juhannussalko
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?