
Suomi
Puhtaat ja tuoreet raaka-aineet sekä yksinkertaiset, mutta herkulliset maut ovat tyypillisiä suomalaiselle keittiölle. Suomalaisessa ruokakulttuurissa on vahvat perinteet ja maakunnista löytyy herkullisia perinneruokia. Keittiön ominaisia raaka-aineita ovat viljat, juurekset, riista, kala, sienet ja marjat. Valion reseptipankista löydät myös vegaanisia versioita suomalaisista perinneruuista. Täältä löydät kaikki perinteiset, suomalaisten rakastamat ikisuosikit kuin myös uusia ideoita keittiöön.
Tutustu suomalaisiin ruokiin ja resepteihin alta!
355 reseptiä

Sitruunainen palsternakkakakku

Korvapuusti-mustikkapiirakka

Piparkakkumousse AURA murulla

Nakkimunakas

Vegaaninen runebergin torttu

Paahdetut rosmariinijuurekset

Vegaaniset mustikkamuffinit

Laskiaispannari

Silliskakku

Mökkilohi

Riisipuuro kermalla

Mansikkakakku lasissa

Perunasosekeitto

Luumujuustokakku

Kinuskitortut ja vaniljatortut

Mifu pinaattipannu

Luumukääretorttu

Siirappi-kermaperunat

Vegaaninen rosollipaistos

Palapaisti

Raparperi-vadelma-murupiirakka

Savulohi-varhaiskaalipannu

Juhannussalko

Helpot vanilja-mustikkakukkoset
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?