Vaahdot
Vaahdot ovat ihania makeita jälkiruokia, jotka on helppo valmistaa kotikeittiössä. Vaahdon makua muokkaamalla saat siitä sopivan jokaiseen sesonkiin ja tilaisuuteen. Vaahdoissa voit käyttää makuna esimerkiksi suklaata, hedelmiä, keksiä tuomaan rapeutta, marjoja, piparjuurta tai vaikkapa kahvia. Voit varioida jälkiruokavaahdon makuja ja suutuntumia omaan makuun sopivaksi.
Jouluna voit tarjoilla piparkakkumoussea, Sachermoussea tai pipari-puolukkavaahtoa. Kesällä puolestaan maistuu puutarhapavlova tai marinoidut mansikat mokkavaahdossa. Vaahtoa voit myös käyttää täytekakuissa. Resepteistämme löydät vaahdot jokaiseen makuun! Sitruunavaahtoa, omenavaahtoa, kinuskivaahtoa ja maitosuklaavaahtoa – mikä on sinun suosikkisi?
Katso resepteistämme kaikki ihanat jälkiruoat!
37 reseptiä
Joulupavlovat
Suklaamousse ja piparkakkuvaahtoa
Piparkakkumousse AURA murulla
Rommirusina-piparikupit
Puutarhapavlova
Piparkakkumousse
Helppo kirsikkaherkku
Kuohkea sitruuna-vaniljakastike
Mustikka-piimämousse
Raejuusto-hedelmävaahto
Marjainen raejuustovaahto
Valkosuklaamousse
Minttu-suklaakerma
Suklaamousse
Mokkakermavaahto
Suklaa-chilimousse
Karpalomousse
Marinoidut mansikat mokkavaahdossa
Maitosuklaavaahto
Tummasuklaamoussea ja viikunakeittoa
Cappuccinovaahto
Tryffelimousse
Omenavaahto
Rahka-kermavaahto täytekakkuihin
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?