Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
4.6
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
muffinia
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
3 dl
Valio Gefilus® Kefir juomaa maustamatonTue vatsan hyvinvointia! Valio Gefilus® Kefir on koko perheelle sopiva juotava välipala. Nauti raikas juoma…
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 kananmunaa
- 1 dl ruokokidesokeria
- 7 dl speltti- tai kaurahiutaleita
- ½ tl kanelia
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 banaani
- 100 g mustikoita tai vadelmia
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita ainekset marjoja lukuun ottamatta keskenään - banaani kuutioituna ja kuivat aineet seoksena.
- Jaa taikina muffinivuokiin. Jaa marjat vuokiin päällimmäiseksi, paina hiukan taikinan sisään. Ripottele halutessasi pinnalle vielä spelttihiutaleita.
- Paista uunin keskiosassa 175 asteessa 30 min.
- Nauti aamu- tai välipalaksi kylmän maidon tai kahvin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
210 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
25,8 g
Rasva
8,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
2,9 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.