Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
7 min
Yhteensä
17 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
leipää
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
100 g
Valio Polar® Täyteläinen juustoaValio Polar® Täyteläinen on luonteikas juusto, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Se…
- 2 ruisleipästä, esim. ruispala
- 2 (150 g) tomaattia
- 150 g paistettuja ahvenia
- ½ dl tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Raasta juusto.
- Avaa ruispalat ja jaa leipien päälle ohuet tomaattiviipaleet ja ahvenfileet. Ripota päälle tuoretta, hienonnettua tilliä ja juustoraastetta.
- Kuorruta leipäset uunissa 225 - 250 asteessa n. 7 min tai kunnes leivät ovat saaneet väriä ja juusto sulaa.
- Nauti heti maidon tai piimän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
157 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatti
6,6 g
Rasva
8,3 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.