Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1½ dl vehnäjauhoja
- 4 rkl kaakaojauhetta
- ¾ dl perunajauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
Vuokaan
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 0 kg korppujauhoja
Täyte ja pinnalle
- 1½ dl lakkahilloa
-
2 prk (à 200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 100 g tummaa suklaata rouhittuna
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 0 kg lakkoja tai ananaskirsikoita
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota munat ja sokeri. Lisää Oivariini.
- Yhdistä kuivat aineet kulhossa. Siivilöi muna-sokerivaahtoon.
- Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun Ø 20 cm kakkuvuokaan. Paista 175 asteen lämpötilassa uunin alaosassa 20 min. Jäähdytä ja kumoa.
Täyte
- Halkaise kakku. Jos kakku tarjotaan pian, kostuta kakkulevyjä esim. maidolla.
- Nosta pohjaosa tarjoilulautaselle. Levitä pinnalle 1 dl hilloa. Pursota rahka kakulle isoaukkoista pyöreää tyllaa käyttäen. Jätä reunoihin hieman tilaa, koska kakkukansi tulee levittämään täytettä sivusuunnassa.
- Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon rouhittu suklaa. Laita vaahto käyttämääsi pursotinpussiin ja pursota siitä reilu puolet rahkan päälle.
- Nosta kansi päälle. Laita hilloa ja lakkoja tai ananaskirsikoita kakun keskelle. Pursota loppu kerma ympärille.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
271 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
28,8 g
Rasva
14,7 g
Tyydyttynyt rasva
7,5 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
- korppujauhoja
- lakkoja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.