
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 35 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 1 pkt (175 g) Domino-keksejä
-
50 g
Valio voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 4 liivatelehteä
- 200 g taloussuklaata
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
- 1¼ dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 rkl kahvia
-
3 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Koristeluun
- suklaarouhetta tai -lastuja
- hasselpähkinöitä tai cashewpähkinöitä, paahdettuna
Pohja
- 1 pkt (175 g) Domino-keksejä
- 50 g Valio voita sulatettuna
Täyte
- 4 liivatelehteä
- 200 g taloussuklaata
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoa
- 1¼ dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 rkl kahvia
- 3 dl Valio Keittiön kuohukermaa
Koristeluun
- suklaarouhetta tai -lastuja
- hasselpähkinöitä tai cashewpähkinöitä, paahdettuna
Jaa resepti
Ohje
- Aloita juustokakun valmistaminen murskaamalla keksit. Sekoita ne sen jälkeen voin kanssa. Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.
- Laita liivatelehdet runsaaseen kylmään veteen pehmiämään.
- Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Mausta sokereilla.
- Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.
- Lisää liivate täytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Nostele lopuksi vaahdotettu kerma joukkoon. Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.
- Anna suklaa-juustokakun hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.
- Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille. Koristele kakku suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
376 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
33 g
Rasva
24,8 g
Tyydyttynyt rasva
14,3 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suklaarouhetta
- hasselpähkinöitä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.