
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 20 g hiivaa
-
2 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 dl sokeria
- 1 tl suolaa
- ½ rkl kardemummaa
- 6 dl vehnäjauhoja
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
1 prk (200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- 100 g keksejä, makusi mukaan murennettuna
Voiteluun
- kananmunaa
Pinnalle
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl sitruunamehua
- ½ dl tomusokeria
- 20 g hiivaa
- 2 dl Valio maitoa
- 1 dl sokeria
- 1 tl suolaa
- ½ rkl kardemummaa
- 6 dl vehnäjauhoja
- 75 g Valio voita
Täyte
- 1 prk (200 g) Valio kinuskikreemiä
- 100 g keksejä, makusi mukaan murennettuna
Voiteluun
- kananmunaa
Pinnalle
- 1 prk (150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
- 2 rkl sitruunamehua
- ½ dl tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää sokeri, mausteet ja osa jauhoista. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Alusta vähitellen loput jauhot taikinaan, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Lisää viimeisenä pehmeä tai sulatettu voi. Anna taikinan kohota liinan alla vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.
- Kauli taikina neliskulmaiseksi levyksi. Levitä kreemi ja keksimurut levylle, säästä 1/4 keksimurusta pullien pinnalle. Kääri rullaksi. Nipistele reuna hyvin kiinni. Leikkaa 10 osaan, n. 4 cm levyisiksi paloiksi.
- Voitele tai leivinpaperoi kakku- tai uunivuoka ø. n. 24 cm
- Aseta palat vuokaan leikkauspinta ylöspäin. Kohota. Voitele.
- Paista 175 asteessa n. 35 min.
- Vaahdota crème fraîche, lisää sitruunamehu ja tomusokeri. Levitä kuorrutus jäähtyneiden pullien päälle. Viimeistele keksimurulla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
295 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
43,7 g
Rasva
10,5 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.