Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Amerikkalaiset kinuskikierteet

Mehevien kinuskikierteiden välissä yllättää rapea keksimuru. Amerikkalaiseen tyyliin enemmän on enemmän ja kierteiden päälle levitetään vielä valkoinen huntu.

Amerikkalaiset kinuskikierteet
Amerikkalaiset kinuskikierteet

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 20 g hiivaa
  • 2 dl
    Valio maitoa
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • ½ rkl kardemummaa
  • 6 dl vehnäjauhoja
  • 75 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Täyte

  • 1 prk (200 g)
    Valio kinuskikreemiä
    Täyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
    Valio Keittiön kinuskikreemi 200 g laktoositon
  • 100 g keksejä, makusi mukaan murennettuna

Voiteluun

  • 0 kg kananmunaa

Pinnalle

  • 1 prk (150 g)
    Valio Keittiön crème fraîchea
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • 2 rkl sitruunamehua
  • ½ dl tomusokeria

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää sokeri, mausteet ja osa jauhoista. Sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Alusta vähitellen loput jauhot taikinaan, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Lisää viimeisenä pehmeä tai sulatettu voi. Anna taikinan kohota liinan alla vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.
  3. Kauli taikina neliskulmaiseksi levyksi. Levitä kreemi ja keksimurut levylle, säästä 1/4 keksimurusta pullien pinnalle. Kääri rullaksi. Nipistele reuna hyvin kiinni. Leikkaa 10 osaan, n. 4 cm levyisiksi paloiksi.
  4. Voitele tai leivinpaperoi kakku- tai uunivuoka ø. n. 24 cm
  5. Aseta palat vuokaan leikkauspinta ylöspäin. Kohota. Voitele.
  6. Paista 175 asteessa n. 35 min.
  7. Vaahdota crème fraîche, lisää sitruunamehu ja tomusokeri. Levitä kuorrutus jäähtyneiden pullien päälle. Viimeistele keksimurulla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 295 kcal
Proteiini 5,2 g
Hiilihydraatti 43,7 g
Rasva 10,5 g
Tyydyttynyt rasva 5,8 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • kananmunaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search