Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 20 g hiivaa
-
2 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 dl sokeria
- 1 tl suolaa
- ½ rkl kardemummaa
- 6 dl vehnäjauhoja
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
-
1 prk (200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- 100 g keksejä, makusi mukaan murennettuna
Voiteluun
- 0 kg kananmunaa
Pinnalle
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl sitruunamehua
- ½ dl tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää sokeri, mausteet ja osa jauhoista. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Alusta vähitellen loput jauhot taikinaan, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Lisää viimeisenä pehmeä tai sulatettu voi. Anna taikinan kohota liinan alla vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.
- Kauli taikina neliskulmaiseksi levyksi. Levitä kreemi ja keksimurut levylle, säästä 1/4 keksimurusta pullien pinnalle. Kääri rullaksi. Nipistele reuna hyvin kiinni. Leikkaa 10 osaan, n. 4 cm levyisiksi paloiksi.
- Voitele tai leivinpaperoi kakku- tai uunivuoka ø. n. 24 cm
- Aseta palat vuokaan leikkauspinta ylöspäin. Kohota. Voitele.
- Paista 175 asteessa n. 35 min.
- Vaahdota crème fraîche, lisää sitruunamehu ja tomusokeri. Levitä kuorrutus jäähtyneiden pullien päälle. Viimeistele keksimurulla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
295 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
43,7 g
Rasva
10,5 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.