Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Ananaswokki & vaniljarahka

Nosta hedelmät pöytään uudessa muodossa! Paista tuoretta ananasta pannulla kullanruskeaksi. Parhaimmalta lämmin ananas maistuu vaniljaisen lisukkeen, kuten vaikkapa rahkan, kera.

Ananaswokki & vaniljarahka
Ananaswokki  & vaniljarahka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pinnalle

  • 0 kg paahdettuja mantelilastuja

Ohje

  1. Paloittele ananas. Paista ananaspalat Oivariini rasvassa kullanruskeiksi, ripota fariinisokeri pinnalle.
  2. Annostele tarjolle. Lusikoi päälle maidolla notkistettua vaniljarahkaa. Ripota annoksille mantelilastuja.
  3. Tarjoa heti jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 151 kcal
Proteiini 3 g
Hiilihydraatti 18,9 g
Rasva 6,7 g
Tyydyttynyt rasva 3,2 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • paahdettuja mantelilastuja
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search