
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
42 min
Yhteensä
1 h 2 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- n. 5 dl durumvehnäjauhoja
Tomaattikastike
- 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 rkl oreganoa
- 1 rkl basilikaa
- 2 valkosipulinkynttä
- ½ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 1 tl sokeria
Täyte
- 150 g anjovisfileitä
- 2 rkl kapriksia
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Koristeluun
- rucolaa
Pohja
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
- n. 5 dl durumvehnäjauhoja
Tomaattikastike
- 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 rkl oreganoa
- 1 rkl basilikaa
- 2 valkosipulinkynttä
- ½ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 1 tl sokeria
Täyte
- 150 g anjovisfileitä
- 2 rkl kapriksia
- 1 pussi (150 g) Valio pizzajuusto raastetta
Koristeluun
- rucolaa
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
- Sekoita joukkoon muut ainekset ja vaivaa taikina kimmoisaksi.
- Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.
- Kauli tai taputtele taikina uunipannun kokoiseksi tai 2 - 4 pyöreäksi pohjaksi.
- Nosta pohja leivinpaperin päälle. Anna kohota täytteen valmistamisen ajan.
Päälle
- Mittaa kaikki tomaattikastikkeen ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen n. puoli tuntia. Jäähdytä.
- Levitä tomaattikastike pizzapohjalle. Valuta anjovisfileet. Levitä ne ja kaprikset pohjan päälle. Ripottele lopuksi pinnalle juustoraaste.
- Paista 250 asteessa n. 10 - 12 min.
- Viimeistele rucolan lehdillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
195 kcal
Proteiini
9,7 g
Hiilihydraatti
19,4 g
Rasva
7,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
4,1 g
Suola
1,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rucolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.