Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ puolikas (150 g) kurkku
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 1 rasia (100/64 g) anjovisfileitä
- 2 rkl tuoretta tilliä
-
2 dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 tl sokeria
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Pese ja halkaise kurkku. Koverra siemenosa pois esim. lusikalla. Raasta kurkku raastimen karkealla terällä.
- Kuori ja hienonna valkosipuli. Valuta ja hienonna anjovikset. Hienonna tilli. Yhdistä kaikki ainekset.
- Tarjoa uuniperunan täytteenä, alkupalana vaalean, rapeakuorisen maalaisleivän kanssa sekä erilaisten liha-, kala- ja kasvisruokien lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
110 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatti
6,1 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
2,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.