
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- ½ puolikas (150 g) kurkku
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 1 rasia (100/64 g) anjovisfileitä
- 2 rkl tuoretta tilliä
-
2 dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 tl sokeria
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Pese ja halkaise kurkku. Koverra siemenosa pois esim. lusikalla. Raasta kurkku raastimen karkealla terällä.
- Kuori ja hienonna valkosipuli. Valuta ja hienonna anjovikset. Hienonna tilli. Yhdistä kaikki ainekset.
- Tarjoa uuniperunan täytteenä, alkupalana vaalean, rapeakuorisen maalaisleivän kanssa sekä erilaisten liha-, kala- ja kasvisruokien lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
110 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatti
6,1 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
2,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.