Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaAnkanrinnat
- 2 (à 250 g) ankanrintaa
- 1 rkl gourmet-suolahiutaleita
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
2 dl
Valio Hedelmätarha® omenatäysmehua luomuValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
Kasvikset misokastikkeessa
- 150 g vihreitä papuja
- 150 g minimaissintähkiä
- 150 g sokeriherneitä
-
20 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 dl
Valio Hedelmätarha® omenatäysmehua luomuValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
- 3 rkl misotahnaa
- 2 rkl riisiviinietikkaa
Koristeluun
-
0 kg
lehtipersiljaaVoit kokeilla myös:
- 0 kg tuoretta kirveliä
Jaa resepti
Ohje
Ankanrinnat
- Viillä ankanrintojen nahkaan veitsellä ohuita viiltoja. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna maustua huoneenlämmössä n. tunti.
- Laita ankanrinnat nahkapuoli alaspäin kylmälle paistinpannulle. Laita levy päälle ja anna ankanrintojen kuumentua hitaasti. Käännä, kun puolet rasvasta on sulanut ja nahka on kauniin ruskea ja rapea. Kaada ylimääräinen rasva pois pannulta. Lisää omenamehu.
- Kypsennä keskilämmöllä n. 5 min. Nosta ankanrinnat työlaudalle ja kääri folioon vetäytymään.
Kasvikset
- Huuhtele kasvikset tarvittaessa. Siisti papujen päät. Leikkaa maissit pituussuunnassa puoliksi.
- Kuumenna voi paistinpannulla keskilämmöllä. Lisää maissit, sokeriherneet ja pavut. Paista n. 2 min.
- Sekoita omenatäysmehu, misotahna ja riisiviinietikka keskenään. Kaada kasvisten päälle. Hauduta muutama min. Ota pannu pois liedeltä.
Annosten kokoaminen
- Leikkaa ankanrinnat ohuiksi siivuiksi.
- Nosta kasvikset lautaselle keoksi. Kaada misokastiketta niiden päälle. Nostele ankanrinnat päällimmäisiksi. Koristele.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 104 kcalProteiini 10,7 gHiilihydraatti 5,7 gRasva 4,4 gTyydyttynyt rasva 1,3 gRavintokuitu 0,8 gSuola 1,4 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- mustapippuria myllystä
- lehtipersiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.