Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ¾ dl sokeria
- ½ dl sitruunamehua
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maust rahkaa suklaa-appelsiiniValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Koristeluun
- 0 kg appelsiinia, tuoretta tai kandeerattua
- 0 kg kaakaojauhetta tai rouhittua suklaata
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa kerma ja sokeri kattilaan. Keitä n. 5 min sekoitellen.
- Nosta kattila liedeltä. Lisää sitruunan mehu sekä rahka. Sekoita vispilällä tasaiseksi.
- Kaada seos pieniin tarjoiluastioihin esim. laseihin tai kahvikuppeihin. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 h.
- Koristele annokset ennen tarjoilua esimerkiksi suklaalla ja kalvottomaksi leikatuilla appelsiiniviipaleilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
247 kcal
Proteiini
3,7 g
Hiilihydraatti
20 g
Rasva
16,8 g
Tyydyttynyt rasva
10,1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- appelsiinia
- kaakaojauhetta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.