Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g valmista murotaikinaa
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl fariinisokeria
- 3 vartta tuoretta rosmariinia
- 4 appelsiinia
Lisäksi
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 prk (200 g) Valio vaniljakreemiä
Jaa resepti
Ohje
- Sulata muropohja.
- Kuutioi voi uunivuoan (n. 32 x 22 cm) pohjalle. Lisää myös fariinisokeri ja rosmariinin oksat vuoan pohjalle.
- Kuori ja viipaloi appelsiinit. Asettele viipaleet vuokaan.
- Kauli muropohjaa hiukan ohuemmaksi uunivuoan muotoon. Nosta taikina vuokaan appelsiiniviipaleiden päälle.
- Paista uunin alatasolla 225 asteessa 30 min. Jäähdytä hetki ja kumoa tarjolle.
- Vaahdota kerma ja kreemi keskenään. Tarjoile lämpöisen tarte tatinin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
232 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
23,6 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7,2 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.