
Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Yhteensä
5 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 dl vettä
-
1 dl
Valio appelsiinitäysmehuaValio appelsiinitäysmehu on aamiaispöytien klassikko, joka maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100 %,…
- 1 rkl vehnäjauhoja
- ½ kanaliemikuutio
- 1 rkl appelsiinimarmeladia
-
1 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- mustapippuria myllystä
- 1 dl vettä
- 1 dl Valio appelsiinitäysmehua
- 1 rkl vehnäjauhoja
- ½ kanaliemikuutio
- 1 rkl appelsiinimarmeladia
- 1 dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa vesi, mehu ja jauhot pieneen kattilaan. Kuumenna sekoittaen, kunnes kastike sakenee
- Lisää liemikuutio, appelsiinimarmeladi ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta pippurilla.
- Tarjoa esim. paistettujen broilerin rintafileiden tai uunissa kypsennetyn kalkkunafileen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
87 kcal
Proteiini
1,3 g
Hiilihydraatti
9,1 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.