
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 800 g kirjolohifileetä
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1-2 veriappelsiinia tai appelsiinia
- 1 varsi tuoretta rosmariinia
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 800 g kirjolohifileetä
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1-2 veriappelsiinia tai appelsiinia
- 1 varsi tuoretta rosmariinia
- 1 prk (180 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
Jaa resepti
Ohje
- Mausta kirjolohen pinta suolalla ja mustapippurilla.
- Viipaloi appelsiini ja laita viipaleet lohen pinnalla. Riivi päälle rosmariini ja murenna salaattijuusto.
- Paista uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 25 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
148 kcal
Proteiini
14,4 g
Hiilihydraatti
0,8 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.