Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Appelsiinilohi

Auringonkeltaiset ja hehkuvan punaiset appelsiinit kaunistavat uunilohen pintaa tuoden siihen hedelmäisen sitruksen makua. Tällä ruoalla saat aurinkoa harmaampaankin päivään.

Appelsiinilohi
Appelsiinilohi

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 800 g kirjolohifileetä
  • 1 tl suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 1-2  veriappelsiinia tai appelsiinia
  • 1 varsi tuoretta rosmariinia
  • 1 prk (180 g)
    Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
    Valio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
    Valio Keittiön salaattijuusto kuutiot 180 g laktoositon

Ohje

  1. Mausta kirjolohen pinta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Viipaloi appelsiini ja laita viipaleet lohen pinnalla. Riivi päälle rosmariini ja murenna salaattijuusto.
  3. Paista uunin keski-/yläosassa 225 asteessa 25 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 148 kcal
Proteiini 14,4 g
Hiilihydraatti 0,8 g
Rasva 9,7 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search