Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.56
tähteä viidestä
16 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg marinoituja porsaan kasslerpihvejä
- 500 g keräkaalia
- 1 sipuli
- 500 g perunoita
- 3-4 (300 g) porkkanaa
- ¾ tl suolaa
-
1 prk (2 dl)
Valio Hyvä suomalainen Arki® ruokakermaaValio Hyvä suomalainen Arki® ruokakerma sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo täyteläistä…
Jaa resepti
Ohje
- Nosta lihapakkaus huoneenlämpöön.
- Suikaloi kaali, sipuli ja kuoritut juurekset.
- Sekoita kasvikset ja suola uunivuoassa. Puolita kasslerpihvit (saksilla) ja nostele kasvispedille.
- Sekoita kerma lihapakkauksen marinadin sekaan ja valuta liemi tasaisesti vuokaan. Jos marinadia on pakkauksessa vähän, lisää valmista barbeque-kastiketta tai muuta maustekastiketta.
- Kypsennä uunin keski-/alatasolla 200 asteessa 1 h.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
101 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
4,6 g
Rasva
5,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.