Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

AURA broccolii­nif­rittata

Frittata eli suomalaisittain uunimunakas on mainio lounas- tai brunssiruoka. Tässä ohjeessa munakkaan täytteinä on varsiparsakaalia eli broccoliinia ja mehevän aromikasta AURA juustoa

AURA broccoliinifrittata
AURA broccoliinifrittata

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 rkl (15 g)
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • ½ sipuli
  • 100 g broccoliineja
  • ¼ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 4 kananmunaa
  • 1 dl
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl
  • ½ pussia (à 150 g)
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e150 g murennettu sinihomejuusto
  • 1 rkl (15 g) Valio voita
  • ½ sipuli
  • 100 g broccoliineja
  • ¼ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 4 kananmunaa
  • 1 dl Valio Keittiön kuohukermaa
  • ½ pussia (à 150 g) Valio AURA® murua

Ohje

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Sulata voi pannulla ja lisää joukkoon hienonnettu sipuli. Paista hetki. Lisää broccoliinit (halkaise tarvittaessa, mikäli ovat erityisen paksuja). Mausta.
  3. Levitä kasvikset leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun uuni- tai piirasvuokaan (15 x 20 cm).
  4. Riko munien rakenne rikki kulhossa. Lisää kerma ja AURA. Kaada seos vuokaan.
  5. Kypsennä uunissa 20 - 25 min, kunnes pinta saa kauniin värin ja frittata on hyytynyt. Anna jäähtyä.
  6. Tarjoa lounaaksi, brunssilla tai iltapalaksi salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 183 kcal
Proteiini 8,7 g
Hiilihydraatti 1,2 g
Rasva 15,9 g
Tyydyttynyt rasva 8,3 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1