Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 prk (24 ) etanoita
- 1 pieni sipuli
-
½ rkl (8 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl kuivaa valkoviiniä
- n. 1 rkl konjakkia
-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
½ pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg konjakkia tilkka
Tarjoiluun
- 0 kg rapeakuorista maalaisleipää
Jaa resepti
Ohje
- Kaada etanat siivilään ja huuhtele kylmällä vedellä, valuta. Hienonna sipuli.
- Kuumenna voi pannulla ja kuullota sipuli nopeasti. Lisää valutetut etanat ja viini sekä konjakki. Keitä, kunnes viini on lähes haihtunut.
- Sekoita voi, AURA ja persilja tasaiseksi tahnaksi, mausta pippurilla.
- Voit valmistaa etanat etanapannuissa tai puhtaissa etanan kuorikotiloissa. Jos käytät kuorikotiloita, aseta ne tukevasti pystyyn karkean suolan päälle uunivuokaan. Laita etanapannun koloihin tai kuorikotiloiden pohjalle pikkutilkka konjakkia ja lisää sitten viinissä keitetyt etanat. Täytä pannujen kolot tai kuorikotilot AURA-voi-seoksella.
- Nosta etanat 250 asteiseen uuniin muutamaksi minuutiksi eli, kunnes täyte alkaa kiehua. Tarjoa rapeakuorisen patongin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
298 kcal
Proteiini
3,3 g
Hiilihydraatti
1 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
16,4 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- konjakkia
- rapeakuorista maalaisleipää
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.