Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
uunipellillinen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
- 25 g hiivaa
- ½ rkl sokeria
- ½ tl suolaa
-
½ pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 5 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
Pinnalle
- 1 iso (150 g) punasipuli
-
3 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 dl oliiveja
-
½ pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 0 kg sormisuolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg tuoretta timjamia
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kädenlämpöiseen maitoon hiiva, sokeri, suola ja AURA muru.
- Vaivaa joukkoon jauhot, sekä lopuksi Oivariini ja timjami.
- Kumoa taikina leivinpaperille uunipellille. Painele jauhotetulla kädellä taikinasta n. 1 cm:n paksuinen levy.
- Peitä leivinliinalla ja kohota kaksinkertaiseksi.
- Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi.
- Kuumenna paistinpannussa 1 rkl Oivariini rasvaa. Lisää joukkoon punasipulit ja oliivit. Kuullota kevyesti.
- Voitele lopulla rasvalla kohonnut taikinalevy.
- Lisää pinnalle AURA muru, kuullotetut sipulit ja oliivit sekä mausteet.
- Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 20 min tai kunnes focaccia on kypsää.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
266 kcal
Proteiini
7,8 g
Hiilihydraatti
26,4 g
Rasva
13,9 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa
- mustapippuria myllystä
- tuoretta timjamia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.