Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

AURA focaccia

Italialainen perinteikäs leipä saa herkullisen uuden "twistin" AURA juustosta.

AURA focaccia
AURA focaccia

Ainesosat

uunipellillinen

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 dl
    Valio Eila® maitojuomaa 3%
    Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
    Valio Eila® 3 % maitojuoma 1 l laktoositon
  • 25 g hiivaa
  • ½ rkl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • ½ pussia (à 150 g)
    Valio AURA® murua
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e150 g murennettu sinihomejuusto
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna

Pinnalle

  • 1 iso (150 g) punasipuli
  • 3 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 dl oliiveja
  • ½ pussia (à 150 g)
    Valio AURA® murua
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e150 g murennettu sinihomejuusto
  • 0 kg sormisuolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 0 kg tuoretta timjamia

Ohje

  1. Sekoita kädenlämpöiseen maitoon hiiva, sokeri, suola ja AURA muru.
  2. Vaivaa joukkoon jauhot, sekä lopuksi Oivariini ja timjami.
  3. Kumoa taikina leivinpaperille uunipellille. Painele jauhotetulla kädellä taikinasta n. 1 cm:n paksuinen levy.
  4. Peitä leivinliinalla ja kohota kaksinkertaiseksi.
  5. Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi.
  6. Kuumenna paistinpannussa 1 rkl Oivariini rasvaa. Lisää joukkoon punasipulit ja oliivit. Kuullota kevyesti.
  7. Voitele lopulla rasvalla kohonnut taikinalevy.
  8. Lisää pinnalle AURA muru, kuullotetut sipulit ja oliivit sekä mausteet.
  9. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 20 min tai kunnes focaccia on kypsää.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 266 kcal
Proteiini 7,8 g
Hiilihydraatti 26,4 g
Rasva 13,9 g
Tyydyttynyt rasva 4,4 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • sormisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • tuoretta timjamia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Katso myös

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search