Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
28 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt amerikanpekonia
- 1 sipuli
- 1 valkosipulin kynsi
- 70 g lehtikaalia suikaleina
- 500 g valmiita peruna-gnoccheja
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 ml sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi pekoni saksilla ja hienonna sipulit. Paista kuumalla pannulla.
- Huuhdo ja suikaloi lehtikaali. Lisää pannulle ja jatka hetki paistamista.
- Lisää pannulle gnocchit, AURA ja kerma. Huuhtele kermatölkki vedellä ja kaada pannulle. Anna hautua hetki. Mausta mustapippurilla ja suolalla maun mukaan. Tarjoile raikaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
209 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
6,4 g
Rasva
17,9 g
Tyydyttynyt rasva
9,4 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.