Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g pakasteherneitä
- 1 iso sipuli
- 8 dl kanalientä tai kasvislientä
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 2½ rkl vehnäjauhoja
- 1 rkl meiramia
Tarjoiluun
-
0 kg
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 0 kg krutonkeja
Jaa resepti
Ohje
- Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen. Anna kiehua alhaisella lämmöllä 10 min.
- Lisää AURA muru ja soseuta keitto. Lisää vesitilkkaan sekoitetut vehnäjauhot samalla sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen muutama min. Mausta hienonnetulla meiramilla.
- Tarjoa keiton kanssa vaaleasta leivästä leikattuja, uunissa tai paistinpannussa vaalean ruskeiksi ja rapeiksi paahdettuja leipäkuutioita sekä crème fraîchea
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
54 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
2,6 g
Rasva
3,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Keittiön crème fraîchea
- krutonkeja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.