
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
hampurilaista
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 3-6 hampurilaissämpylää
-
1 pkt (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 sipuli ohuina viipaleina
- 2-3 tomaattia viipaleina
- ½ ruukkua jääsalaattia
Papupihvit (6 kpl)
- 1 dl (35 g) purjoa hienonnettuna
- 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
- 1½ rkl sambal oelekia
- 1 dl korppujauhoja
- 1 kananmuna
- 1 prk (400 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
Kastike
-
3 dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1½ dl hienonnettua persiljaa
- 4 rkl kapriksia, pieniä
Paistamiseen
-
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 3-6 hampurilaissämpylää
- 1 pkt (170 g) Valio AURA® juustoa
- 1 sipuli ohuina viipaleina
- 2-3 tomaattia viipaleina
- ½ ruukkua jääsalaattia
Papupihvit (6 kpl)
- 1 dl (35 g) purjoa hienonnettuna
- 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
- 1½ rkl sambal oelekia
- 1 dl korppujauhoja
- 1 kananmuna
- 1 prk (400 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
Kastike
- 3 dl Valio Keittiön kreikkalaista jogurttia
- 1½ dl hienonnettua persiljaa
- 4 rkl kapriksia, pieniä
Paistamiseen
- Valio Oivariini® juoksevaa
Jaa resepti
Ohje
- Aloita papupihvien valmistamisesta. Kuullota purjo ja valkosipuli Oivariini rasvassa pannulla. Kaada kulhoon.
- Lisää joukkoon loput papupihvien ainekset. Sekoita hyvin. Anna turvota 10 min. Valmista sillä aikaa kastike yhdistämällä ainekset.
- Kuumenna Oivariini paistinpannussa. Lusikoi pannulle muutamassa erässä yhteensä 6 papupihviä. Paista keskilämmöllä molemmin puolin.
- Täytä lämmitetyt hampurilaissämpylät papupihveillä, AURA juustolla, kastikkeella ja kasviksilla.
Hampurilaiset grillissä
- Papupihvit valmistuvat yhtä lailla myös rasvatulla, tasaisella grilliparilalla ja sämpylät lämpenevät samaan aikaisesti grillin lämmössä. Papupihvejä voi valmistaa myös etukäteen (ja halutessa pakastaa) ja siten vain lämmitys grillissä riittää.
- Isompaan nälkään saat ohjeella 3 kerroshampurilaista. Perushampurilaisia syntyy kuusi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
137 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
13,8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.