Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 1 dl vettä
- ¼ pkt (à 50 g) hiivaa
- ¼ tl suolaa
- 1 dl kaurahiutaleita
- 2 dl vehnäjauhoja
-
25 g
Valio voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 1-2 (150 g) porkkanaa
- 2 (150 g) tomaattia
- 200 g parsakaalia
- ½ punasipulia
-
1 rkl (15 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 tl basilikaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ripaus suolaa
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 kananmuna
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva ja suola kädenlämpöiseen veteen. Lisää kaurahiutaleet ja vehnäjauhot ja lopuksi sulatettu voi. Taputtele pohjataikina voidellun piirasvuoan (halkaisija 28 cm) pohjalle. Anna pohjan kohota liinan alla.
- Valmista täyte: Kuori porkkana ja raasta se karkeaksi raasteeksi. Kuutioi tomaatit. Leikkaa parsakaalin kannat pieniksi kuutioiksi ja kukkaosa pieniksi nupuiksi. Hienonna sipuli.
- Sulata voi pannulla. Hauduta pannulla porkkanaraastetta, tomaattikuutioita ja parsakaalikuutioita ja -nuppuja. Lisää sipuli ja hauduta n. 10 min sekoitellen. Mausta mustapippurilla ja ripauksella suolaa.
- Levitä täyte kohonneelle pohjalle. Sekoita tuorejuusto, AURA muru, ruokakerma ja muna. Kaada vuokaan kasvisten päälle.
- Paista 200 asteessa n. 35 - 40 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
180 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
11 g
Rasva
11,9 g
Tyydyttynyt rasva
6,7 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.