Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 vartta tuoretta parsaa
- 100 g salaattisekoitusta tai rucolaa
-
½ pkt (à 150 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 dl (50 g) saksanpähkinöitä 50g
- 1 dl (50 g) tuoreita vadelmia 50g
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 tl vadelmaviinietikkaa
- 1 tl sokeria
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg sormisuolaa
Paistamiseen
-
0 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Poista parsoista puumaiset tyvet, kuori nupuista alaspäin. Paista kuumalla pannulla voissa, kunnes saaneet pintaväriä. Paloittele.
- Levitä salaatti vadille. Kerrostele päälle parsa, AURA paloina, saksanpähkinät ja vadelmat.
- Sekoita oliiviöljy ja etikka, mausta. Valuta salaatin päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
199 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
17,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,4 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- sormisuolaa
- Valio voita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.