Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

AURA kesäsalaatti

Kesäinen salaatti yhdistelee kauden parasta antia, mehevän maukasta parsaa, makean marjaista vadelmaa ja kermaisen suolaista AURA juustoa. Vadelmainen vinaigrette on täydellinne loppusilaus salaatille, mutta mikäli vadelmaviinietikkaa on vaikea löytää, voi sen korvata vaalealla balsamietikalla.

AURA kesäsalaatti
AURA kesäsalaatti

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 6 vartta tuoretta parsaa
  • 100 g salaattisekoitusta tai rucolaa
  • ½ pkt (à 150 g)
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e170 g pala
  • 1 dl (50 g) saksanpähkinöitä 50g
  • 1 dl (50 g) tuoreita vadelmia 50g
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl vadelmaviinietikkaa
  • 1 tl sokeria
  • mustapippuria myllystä
  • sormisuolaa

Paistamiseen

  • Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 6 vartta tuoretta parsaa
  • 100 g salaattisekoitusta tai rucolaa
  • ½ pkt (à 150 g) Valio AURA® juustoa
  • 1 dl (50 g) saksanpähkinöitä 50g
  • 1 dl (50 g) tuoreita vadelmia 50g
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl vadelmaviinietikkaa
  • 1 tl sokeria
  • mustapippuria myllystä
  • sormisuolaa

Paistamiseen

  • Valio voita

Ohje

  1. Poista parsoista puumaiset tyvet, kuori nupuista alaspäin. Paista kuumalla pannulla voissa, kunnes saaneet pintaväriä. Paloittele.
  2. Levitä salaatti vadille. Kerrostele päälle parsa, AURA paloina, saksanpähkinät ja vadelmat.
  3. Sekoita oliiviöljy ja etikka, mausta. Valuta salaatin päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 199 kcal
Proteiini 6,2 g
Hiilihydraatti 2,7 g
Rasva 17,7 g
Tyydyttynyt rasva 4,4 g
Ravintokuitu 2,5 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1