
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h 45 min
Yhteensä
3 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- ½ pkt (à 450 g) filotaikinalevyjä (pakaste, esim. Kanaki)
-
100 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 1 sipuli
-
1-2 rkl (15 g)
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 350 g palvikinkkua
- mustapippuria myllystä
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 3 kananmuna
-
2 prk (à 150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Pohja
- ½ pkt (à 450 g) filotaikinalevyjä (pakaste, esim. Kanaki)
- 100 g Valio Eila® voita
Täyte
- 1 sipuli
- 1-2 rkl (15 g) Valio Eila® voita
- 350 g palvikinkkua
- mustapippuria myllystä
- 1 pussi (150 g) Valio AURA® murua
- 3 kananmuna
- 2 prk (à 150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
Jaa resepti
Ohje
- Sulata filotaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan, n. 2 t. Valmista sillä aikaa täyte.
- Hienonna sipulit. Kuullota pannulla voissa.
- Hienonna kinkku ja lisää pannulle. Mausta seos pippurilla. Nosta pannu levyltä.
- Vatkaa munan rakenne rikki kulhossa. Lisää AURA, crème fraîche ja kinkku-sipuliseos.
- Sulata voi. Nosta filotaikinalevyt leivinpaperiarkin päälle työpöydälle. Leikkaa reunasta n. 8 cm:n suikale pois siten, että levystä tulee neliö.
- Voitele yhden levyn pinta voisulalla pullasutia käyttäen. Nosta päälle lomittain toinen filolevy. Voitele. Toista tämä, kunnes kaikki levyt ovat päällekkäin.
- Siirrä levyt yhdessä leivinpaperin kanssa (tai ilman) pyöreään Ø 23 cm:n irtopohjavuokaan.
- Kaada täyte vuokaan.
- Paista 175 asteessa alatasolla n. 45 min.
- Tarjoa hieman jäähtyneenä tai haaleana raikkaan salaatin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
246 kcal
Proteiini
9,5 g
Hiilihydraatti
11 g
Rasva
18,3 g
Tyydyttynyt rasva
9,8 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.