
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 400 g pakasteperunamuusiaineksia, esim. Oolannin
- ripaus kuivattua oreganoa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 2 dl vettä
- 500 g lohifileetä annospaloina
- 1 tl suolaa
- 1 palsternakka
-
½ pkt (à 170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 rkl juoksevaa hunajaa tai vaaleaa siirappia
- mustapippuria myllystä
Viimeistelyyn
- tilliä
- 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 400 g pakasteperunamuusiaineksia, esim. Oolannin
- ripaus kuivattua oreganoa
- 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme sipulia
- 2 dl vettä
- 500 g lohifileetä annospaloina
- 1 tl suolaa
- 1 palsternakka
- ½ pkt (à 170 g) Valio AURA® juustoa
- 1 rkl juoksevaa hunajaa tai vaaleaa siirappia
- mustapippuria myllystä
Viimeistelyyn
- tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Voitele uunivuoka (20 x 30 cm) Oivariini rasvalla.
- Lisää vuokaan perunasoseainekset, ripaus oreganoa, ruokakerma ja vesi.
- Leikkaa lohifileet nahattomiksi annospaloiksi ja asettele vuokaan muusin päälle. Mausta suolalla.
- Kuori palsternakka ja suikaloi juustohöylällä tai kuorimaveitsellä ohuiksi pitkiksi lastuiksi. Lisää palsternakkalastut vuokaan.
- Paloittele AURA ja asettele juustoa lohipalojen pinnoille. Valuta pintaan hunajaa ja rouhi mustapippuria myllystä.
- Paista 225 asteessa n. 20 min. Viimeistele tuoreella tillillä ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
139 kcal
Proteiini
7,8 g
Hiilihydraatti
6,5 g
Rasva
8,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kuivattua oreganoa
- mustapippuria myllystä
- tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.