Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g voitaikinaa valmista tai itse tehtyä
- 4 perunaa kypsänä
- 300 g kylmäsavulohta
-
1 pkt (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 2 rkl kaprista
- 1 dl hienonnettua tilliä
- 0 kg mustapippuria myllystä
Voiteluun ja pinnalle
- 1 kananmuna
- ripaus unikonsiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Kauli voitaikina leivinpaperin päällä ohueksi suorakaiteen malliseksi levyksi.
- Levitä taikinanpuolikkaalle kypsät viipaloidut perunat, paloiteltu Aura, hienonnetu savulohi, kaprikset ja tilli. Rouhi päälle mustapippuria.
- Taittele toinen puoli taikinasta täytteiden päälle ja taita reunat piiraan alle.
- Voitele pinta kanamunalla ja ripottele pintaan unikonsiemenet. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
251 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatti
14 g
Rasva
17,6 g
Tyydyttynyt rasva
8,6 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- unikonsiemeniä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.