Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

AURA minimudcaket

Suklaa ja AURA on hyväksi todettu makuyhdistelmä jälkiruoissa ja se toimii myös leivonnaisissa. Valmista pikkumutakakut eli minimudcaket AURA juustosydämellä suoraan muffinipeltiin ja tarjoa ne lämpiminä kermavaahdon sekä karamellisoitujen pähkinöiden kanssa.

AURA minimudcaket
AURA minimudcaket

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 100 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 dl sokeria
  • 2 kananmunaa
  • 1½ dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • ½ tl leivinjauhetta
  • ripaus suolaa
  • 100 g taloussuklaata
  • ½ pkt (à 170 g)
    Valio AURA® juustoa
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e170 g pala

Karamellisoidut pähkinät

  • 2 dl pekaanipähkinöitä tai saksanpähkinöitä
  • 15 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 rkl siirappia

Lisäksi


Ohje

  1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat joukkoon yksitellen huolellisesti vatkaten. Lisää kuivat aineet seoksena.
  2. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa keskiteholla välillä sekoittaen. Lisää suklaasula taikinaan.
  3. Leikkaa leivinpaperista leveähköt suikaleet ja aseta ne ristiin pinnoitetun muffinipellin syvennyksiin. Jaa taikinasta puolet syvennyksiin. Laita keskelle AURA paloja ja peitä lopulla taikinalla.
  4. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa 11 min. Valmista sillä aikaa karamellisoidut pähkinät.
  5. Anna leivosten jäähtyä hetki. Siirrä ne varoen leivinpaperisuikaleista nostamalla annoslautasille. Mudcaken sisus on sulaa suklaata ja pehmennyttä juustoa, siksi se on parhaimmillaan lämpimänä.
  6. Tarjoa murusteltujen karamellisoitujen pähkinöiden ja kermavaahdon kanssa.

Karamellisoidut pähkinät

  1. Puolita pähkinät. Paahda pähkinöitä hetki pannulla. Lisää voi ja siirappi, paista hetki. Levitä varoen leivinpaperille jäähtymään ja kovettumaan.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 427 kcal
Proteiini 7,7 g
Hiilihydraatti 28,2 g
Rasva 31,3 g
Tyydyttynyt rasva 13,8 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search