Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
25 min
Yhteensä
1 h 25 min
Vaikeustaso
-
Kokenut leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTaikina
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 dl ruiskorppujauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
Täyte
- 800 g muikkuja
- 1 tl suolaa
- 1 pussi (500 g) peruna-sipulisekoitusta
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ tl jauhettua mustapippuria
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
Voiteluun
- 0 kg kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä vehnäjauhot, ruiskorppujauhot ja leivinjauhe kulhossa. Nypi paloiteltu voi jauhoseokseen.
- Lisää tuorejuusto. Taputtele taikina muovikelmuun litteäksi levyksi. Anna taikinan levätä jääkaapissa puoli tuntia
- Perkaa muikut ja poista niistä päät, evät ja pyrstät. Irrota ruoto. Mausta kalafileet puolella suolamäärästä.
- Paista peruna-sipuliseosta voissa paistokasarissa sekoitellen 5 min. Mausta lopulla suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä. Lisää AURA muru.
- Kauli taikina 45 cm leveäksi ja 30 cm korkeaksi levyksi. Nosta se leivinpaperille pellille.
- Levitä puolet perunaseoksesta levyn keskelle, niin että se peittää 1/3 levystä. Lisää päälle puolet muikuista, loppu perunaseos ja päällimmäiseksi loput muikut.
- Leikkaa reunoille jäävä taikina 3 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Nosta taikinanauhat täytteen päälle ristikkäin. Voitele pinta munalla.
- Paista 225 asteessa 20 - 25 min
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
182 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatti
13,3 g
Rasva
10,5 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kananmunaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.