Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

AURA omenapaistos

Syksyinen suosikki, omenapaistos muuttuu yllättäväksi tuunaamalla perinteinen herkku AURA murulla.

AURA omenapaistos
AURA omenapaistos

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 750 g hapahkoja omenia
  • 1 tl inkivääriä tai kanelia
  • 1 pussi (50 g) mantelilastuja
  • 1½ dl fariinisokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ½ pussia (à 150 g)
    Valio AURA® murua
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e150 g murennettu sinihomejuusto
  • 1 dl
    Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon

Ohje

  1. Puolita omenat ja poista siemenkodat. Viipaloi tai kuutioi omenat.
  2. Laita omenapalat uunivuokaan. Mausta inkiväärillä tai kanelilla. Sekoita loput aineet keskenään. Kaada seos tasaisesti omenoille.
  3. Paista 200 asteessa n. 30 min. Tarjoa vaniljakastikkeen tai jäätelön kera.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 131 kcal
Proteiini 2,4 g
Hiilihydraatti 17,5 g
Rasva 5,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,1 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search