Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g pennepastaa tai muuta kuviopastaa
Marinadi
- 1 valkosipulin kynsi
- ½ dl oliiviöljyä
-
3 rkl
Valio Hedelmätarha® luomuappelsiinitäysmehuaValio Hedelmätarha® luomuappelsiinitäysmehu virkistää aamun kuin aamun! Laadukas ja maukas täysmehu luomuappelsiineista.
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- 2 tl Dijon-sinappia
- 2 tl juoksevaa hunajaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria
Lisäksi
-
1 pkt (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 500 g tuoretta, vihreää parsaa keitettynä
- 1 punasipuli
- 1 dl (50 g) saksanpähkinöitä 50g
Kastike
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
-
¾ dl
Valio Hedelmätarha® luomuappelsiinitäysmehuaValio Hedelmätarha® luomuappelsiinitäysmehu virkistää aamun kuin aamun! Laadukas ja maukas täysmehu luomuappelsiineista.
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois.
- Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita se muiden marinadiainesten kanssa ja lisää pastan joukkoon. Anna pastan marinoitua jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
- Murustele juusto ja viipaloi parsa. Kuori ja leikkaa punasipuli mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Sekoita pasta ja kasvikset keskenään.
- Sekoita kastikeainekset keskenään tasaiseksi kastikkeeksi ja kaada muiden ainesten joukkoon. Paahda saksanpähkinät kuivalla pannulla. Rouhi pähkinät.
- Viimeistele salaatti murustetulla juustolla ja rouhituilla pähkinöillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
212 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
23,3 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.