Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
2
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4-5 (300 g) raakaa perunaa
- 1 sipuli
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ripaus suolaa
- ¼ tl pippurisekoitusta
- 5 kananmunaa
- ¾ dl vettä
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- ½ dl aurinkokuivattua tomaattia
Pinnalle
- 1 dl hienonnettua ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kuoritut perunat 1 cm:n kuutioiksi ja hienonna sipuli. Paista perunakuutioita ja sipulisilppua voissa pannulla alhaisella lämmöllä lähes kypsiksi n. 15 min. Mausta suolalla ja pippurilla
- Lisää pannulle muna-vesiseos sekä juustomuru ja hienonnettu aurinkokuivattu tomaatti. Paista kannen alla alhaisella lämmöllä, kunnes munakasseos on hyytynyt ja pohja kauniin ruskea.
- Ripottele pinnalle ruohosipulia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
144 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
6 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.