
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 iso jauhoinen peruna
- 2 porkkanaa
- 1 iso kukkakaali
- 7-8 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
½ pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 200 g pinaattia, tuoretta
- 2 rkl lehtipersiljaa
Tarjoiluun
-
½ pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- mustapippuria myllystä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 1 iso jauhoinen peruna
- 2 porkkanaa
- 1 iso kukkakaali
- 7-8 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 2 dl Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
- ½ pussia (à 150 g) Valio AURA® murua
- 200 g pinaattia, tuoretta
- 2 rkl lehtipersiljaa
Tarjoiluun
- ½ pussia (à 150 g) Valio AURA® murua
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipulit ja kuullota niitä hetken aikaa Oivariini rasvassa.
- Kuori ja paloittele peruna, porkkanat ja kukkakaali. Lisää ne kattilaan. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio. Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
- Lisää ruokakerma ja AURA muru. Pese pinaatti ja poista isommista lehdistä varret, suikaloi ja lisää keittoon. Lisää hienonnettu persilja. Anna kiehahtaa.
- Soseuta keitto esim. sauvasekoittimella.
- Jaa keitto lautasille. Ripottele pintaan AURA muru sekä hieman rouhittua mustapippuria. Tarjoile paahdetun leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
59 kcal
Proteiini
2,4 g
Hiilihydraatti
2,4 g
Rasva
4,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.