Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

AURA pinaattikeitto

AURA tuo juhlavuutta tälle tuoreesta pinaatista tehdylle keitolle. Sopii mainiosti alkuruoaksi.

AURA pinaattikeitto
AURA pinaattikeitto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 iso jauhoinen peruna
  • 2 porkkanaa
  • 1 iso kukkakaali
  • 7-8 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2 dl
    Valio Keittiön ruokakermaa 15 %
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • ½ pussia (à 150 g)
    Valio AURA® murua
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e150 g murennettu sinihomejuusto
  • 200 g pinaattia, tuoretta
  • 2 rkl lehtipersiljaa

Tarjoiluun

  • ½ pussia (à 150 g)
    Valio AURA® murua
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e150 g murennettu sinihomejuusto
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Hienonna sipulit ja kuullota niitä hetken aikaa Oivariini rasvassa.
  2. Kuori ja paloittele peruna, porkkanat ja kukkakaali. Lisää ne kattilaan. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio. Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
  3. Lisää ruokakerma ja AURA muru. Pese pinaatti ja poista isommista lehdistä varret, suikaloi ja lisää keittoon. Lisää hienonnettu persilja. Anna kiehahtaa.
  4. Soseuta keitto esim. sauvasekoittimella.
  5. Jaa keitto lautasille. Ripottele pintaan AURA muru sekä hieman rouhittua mustapippuria. Tarjoile paahdetun leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 59 kcal
Proteiini 2,3 g
Hiilihydraatti 2,4 g
Rasva 4,2 g
Tyydyttynyt rasva 2,2 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search