Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 10 punajuurta (keskikokoista)
- 0 kg vettä, suolaa
- 1-2 ruukkua rucolaa ja/tai villirucolaa
-
1 pkt (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 ruukku tuoretta oreganoa
- 100 g saksanpähkinöitä
Kastike
- 1 dl oliiviöljyä
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
- 2 rkl Dijon-sinappia
- 1-2 tl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Keitä punajuuret suolalla maustetussa vedessä sopivan kypsiksi.
- Jäähdytä, kuori, halkaise ja leikkaa kypsät punajuuret paksuhkoiksi viipaleiksi.
- Kerrostele punajuuret, rucolan, karkeasti murennetun AURA juuston, hienonnetun oreganon, puolitettujen pähkinöiden ja kastikkeen kanssa salaattivadille tai -kulhoon.
- Anna maustua jääkaapissa jonkin aikaa ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
162 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
5,3 g
Rasva
13,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- vettä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.