Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (180 g) isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu tai jokiravunpyrstöjä
-
½ pussia (à 150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 1 tl karkeaa dijonsinappia
- ½ sitruunan kuori ja mehu
- 0 kg suolaa myllystä
Lisäksi
- 0 kg paahtoleipää
- 0 kg tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Sulata ja/tai valuta ravunpyrstöt.
- Lisää rapujen joukkoon Aura muru, crème fraîche, kokojyväsinappi, raastettua sitruunankuorta ja sitruunan mehua. Sekoita ainekset kevyesti ja mausta tarvittaessa suolalla.
- Paahda leipäviipaleet grillissä, parilalla tai paahtimessa ja lusikoi raputäytettä leiville. Koristele tuoreella tillillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
141 kcal
Proteiini
10,1 g
Hiilihydraatti
2,1 g
Rasva
10,2 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa myllystä
- paahtoleipää
- tuoretta tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.